Originally Posted by keepwalking:
si un mesaj postat de gheorghe preda, un cineast respectat:
"nu e cumva o impostura sa te intitulezi scenarist si regizor al unui colaj din materiale filmate de altii ?
sau e doar o incapacitate (naturala si de inteles pana la urma) de a face film adevarat, ca regizor, camuflata intr-un demers post modern, bla bla bla, ....?
au fost citati macar cei care au filmat acele imagini ?
ma indoiesc... "
|
Ca tot pomeniti de Gheorghe Preda... autorul fimului "Ingerul necesar", atat de ne-necesar.
Chiar nu vad de cine este respectat, poate de Alex Leo Serban? Numai un critic precum ALS ar putea spune despre "Ingerul necesar" ca este un film bun. Ce este de-a dreptul hilar este faptul ca domnul profesor Gh. Preda (preda regia la Hyperion) a spus cu gura dumnealui ca "Ingerul necesar" este un film "prost, nu l-am facut decat ca sa le mananc banii alora de la CNC". Asa ceva nu am mai intalnit niciodata, un regizor sa admita ca filmul lui e prost, iar un critic sa zica nu numai ca nu e prost, ba chiar sa-l mentioneze intr-o carte. Nu mai tin minte ce spunea ALS despre film, dar stiu ca erau numai cuvinte de lauda.
Asa ca domnule keepwalking, chiar n-are rost sa-l citati pe domnul Preda, sa mai spuneti ca e si respectat...