he, he. chiar ma bucur ca cineva intelege in sfarsit ce vreau sa spun...
clape? hmmm...
e unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le poate face cineva. degeaba, pianul e una dintre cele mai divine muzici. ne dai si noua un link, ceva sa iti vedem talentul? pls. pls...
on: adevarul e ca Dumnezeu a lasat pe pamant tot felul de specimene. tot timpul, imi imaginez ca Dumnezeu a creat omul cu personalitate: de animal. spre exemplu: unii au personalitate de maimuta. se scarpina la c... toata ziua si se cauta de paduchi. pupincuristi. mai sunt si cei cu personalitate de leu: mari conducatori, oameni inteligenti care au spirit de afaceri. sau scumpii de Koala. un animalut de om care doarme tot timpul. e depresiv si crede ca viata lui nu are niciun sens. mai sunt multe exemple. insa metafora vietii poate fi interpretata in multe moduri. si exercitiul asta e chiar ok. cand vezi o persoana sa ii atribui un animal ce sa se potriveasca personalitatii sale. e chiar amuzant.
eu cred ca danonino e o hiena. se hraneste cu lesuri, se repezeste asupra lucrurilor care nu i se cuvin. se crede regele junglei chiar daca e un pricajit. e tot timpul pus pe cearta si umbla cu coltii la vedere, in pozitie de atac pana si cand doarme.
chiar ar fi un topic bun asta cu animalele...

all in all... Dumnezeu ne-a dat posibilitate creativa. totul vine de la imaginatie. cea care ne ghideaza mai departe. pentru ca pentru pictura, muzica, scris, ai nevoie de imaginatie. si voi spuneti de Dumnezeu ca e rau... uitati ce ne-a lasat... talentul. ca sa nu ne plictisim si sa evoluam intru-un mod cat mai pasnic si mai original. asta e o noua diferenta intre noi ca specie si animalele pe care le-am enumerat mai sus.