View Single Post
Old 26 Oct 2010, 22:45   #908
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Mircea, ma crezi ca ultima data cand m-am spovedit, preotul nu m-a lasat sa ma impartasesc? in vremea aceea faceam un lucru destul de grav pentru Biserica asa ca preotul mi-a spus:
"intr-un fel sau altul trebuie sa rezolvi problema asta. si numai in momentul in care ai rezolvat-o te vei putea impartasi pentru ca Dumnezeu nu e de acord cu lucruile pe care le faci acum".

intr-un fel avea dreptate pentru ca nu m-am spovedit pentru greselile pe care le-am facut ci pentru cele pe care le faceam in timpul acela. si mai mult m-am dus pentru un sfat. m-a ajutat, intradevar, insa nu indeajuns. un preot nu te poate face sa realizezi cum si cand gresesti. la momentul acela imi spuneam: ok, nu ma lasa sa ma impartasesc, e treaba lui, dar eu sunt sigura ca nu gresesc pentru ca daca as fi gresit, nu m-ar fi impins Dumnezeu in situatia in care sunt. pana dupa cateva luni cand, printr-o intamplare, am "iesit din starea" aceea in care ma aflam. si abia acum imi dau seama ca preotul avea dreptate. eu chiar greseam. si chiar daca argumentele pe care mi le-a adus nu erau cele adevarate, si nu din cauza aia greseam stiu ca a incercat sa imi explice in cel mai simplu mod posibil. si eu nu am inteles. pentru ca asa e in viata. oricat ti-ar spune cineva ca gresesti, nu o crezi pana nu o simti pe pielea ta. tocmai asta spuneam: Biserica e simpla pentru ca toata lumea sa o inteleaga. adevarul e dincolo de noi.
defapt ADEVARUL E IN NOI. trebuie doar sa il descoperim.