Thread: Titlu film?
View Single Post
Old 22 Oct 2010, 10:03   #4
iulaina
Novice

iulaina

titlu film frantuzesc

Ca mai toti de pe acest topic caut si eu un film. Mai bine zis incerc sa-mi amintesc ceva mai mult decat starea emotionala de dupa film pentru voi sa ma puteti ajuta sa aflucum se numeste
E vorba de un film frantuzesc pe care, daca nu ma insel, l-am vazut cu ani in urma pe TVR1. E vorba de o tipa, tinerica, ce povesteste de o relatie cu un..doctor cred. Si detaliaza cum se vad, cum interactioneaza, detaliere ce se bazeza mult pe simtirile si impresiile ei din acele circumstante. Ea sufere foarte mult e destul de dramatica in povestiri...si ajunge , parca, sa-l hartuiasca. Finalul e ceva de genul ca ea facuse o pasiune pentru individ si, in realitate, nu avusesera nici cel mai mic contact, decat situatii in care erau implicati amandoi arbitrar. Spre ex; au trecut pe starada unul pe langa celalat si ea, din imaginatia sa, dezvolta un intreg scenariu:s-a uitat si m-a ignorat..era x pe langa noi si sa nu dam de banuit. (asta-i un exemplu improvizat nu-i din film). Aaaaa si mai cred ca tipul era si casatorit.
Atat imi aduc aminte

Multumesc!
iulaina is offline   Reply With Quote sendpm.gif