Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 19 Oct 2010, 09:48   #259
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

io ma uit la emisiuni de gatit sa-mi fac pofta de mancare ) daca as slabi 8 kile nu s-ar intelege nimic din mine

am mai zis-o si o mai zic : pentru cei care vor sa slabeasca sau pur si simplu sa se simta bine in pielea lor, cred ca cel mai ok este sa-si controleze ritmul general de viata : somn cat trebuie (nici prea-prea nici foarte-foarte), stres cat mai putin, sport cat se poate, mancare in cantitati ok, alegerea alimentelor cat mai diverse si mai apropiate de starea lor naturala si evitarea combinatiilor nesanatoase.

mare greseala fac multi cand vor sa slabeasca cu tot felul de cure dubioase si rapide, mai bine mananci normal pana devine si organismul tau normal decat sa slabesti drastic si dp aia foarte probabil sa pui la loc sau sa fii numai bine pregatit pentru boli de tot soiul. celor carora si-au cam dat treburile peste cap probabil nu le va fi foarte usor la inceput, dar cu siguranta peste ceva timp nu vor mai avea chef sa revina la vechiurile obiceiuri nesanatoase pentru ca pur si simplu le va "intra in sistem" toata treaba . eu chiar admir puterea si frumusetea organismului uman si incerc pe cat pot sa nu fac misto de el.