Originally Posted by miercuri:
No really, filmul a avut numai recenzii pozitive si foarte pozitive pana acum! Plus standing ovation la Toronto.
|
Plus cateva lesinuri

. James Franco pare sa aiba carisma suficienta pentru a indepplini misiunea de a cara filmul in spate, o misiune deloc usoara, iar pe Danny Boyle il cred capabil sa-i confere filmului un ritm bun, avand in vedere faptul ca toata lumea va astepta
that scene si el stie asta. Cred ca e destul de grafica, daca e sa ne luam dupa reactiile a la Phantom of the Opera

.
In afara de 127 Hours, astept cu nerabdare The King's Speech, The Social Network, The Way Back,, The Kids Are All Right, Another Year, Blue Valentine, Let me In, Never Let Me Go, True Grit, Biutiful, Made in Dagenham, The Tourist (al doilea teaser care practic e constituit din secventele primului trailer ma face sa cred ca va fi un thriller cu niste momente amuzante pe ici, pe colo si nu invers, adica o comedie care se vrea a fi thriller + Sony i-a schimbat data de lansare ca sa fie la timp pentru Oscar race, deci ceva-ceva trebuie sa fie

). Chiar si pentru Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 am un oarecare interes (n-am fost vreodata fan HP, dar trailerul arata chiar bine).
Originally Posted by omudindulap:
Bear Grylls meets Memento?

Brody is whining too much

.