stii cum e cu 'nu'-ul asta de la Nunta in Basarabia?
uite, eu am vazut filmul de doo ori, o data la timisoara, o data la cluj cu prietena-mea. nu il pot recomanda cuiva ca e chiar jenant. ideea e asta: chiar daca intuiesc ca e vorba de un film slab, tot merg sa il vad - inca merg cu inima deschisa - fiindca ma intereseaza ce fac regizorii nostri, asa ca, daca ai astfel de pasiuni, poti sa mergi linistit la cinema, eventual nu singur, sa nu te plictisesti daca nu iti place. pina la urma din cauza unui film prost nu moare niciun spectator (spun asta in speranta ca Boris Vian nu a murit fiindca filmul pe care-l urmarea, ecranizarea unei carti proprii, era suficient de prost incit sa ii provoace un infarct)
@ Pitbull - la ce te referi mai cind spui ca exigenta mea e exagerata? (mai ales ca spui ca textele mele sint adresate mai repede cinefililor)
daca ne gindim la morgen - ceea ce spun eu ca e cliseu in film e altceva? faptul ca personajele sint niste caractere-sablon nu e adevarat? ca asta destabilizeaza partile bune ale filmului - cautarile estetice, faptul ca, totusi, rosteste o idee filmul, asta nu e adevarat? nu e adevarat ca daca filmul era mai bine construit la nivel narativ ar fi fost mult mai bun? pentru mine morgen e un film care satisface cerintele unei distractii facile, dar poate ca e cam putin fata de ce cred ca ar fi trebuit sa fie filmul asta (avind in vedere ideile pe care le spune).