View Single Post
Old 11 Oct 2010, 22:45   #173
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by rvn:
c.,
am o rugaminte la tine.
uita-te un minut la poza facuta de mine la Sony Center, in Berlin, unde se afla si IMAX-ul.
rulau daca nu ma insel vreo 12 filme,blockbusterele verii in frunte cu Inception, Salt si ....celelalte.Prin cate orase am umblat in Germania, de vreo trei ani incoace, n-am vazut niciodata sa se faca reclama la vreun film nemtesc. si nu putem spune ca cinematografia lor nu e renumita.in schimb, la fiecare colt de strada tronau tot felul de afise cu filmele care rulau in astfel de cinematografe.
spune-mi te rog, crezi ca in Germania n-ar exista posibilitatea financiara sa se faca astfel de filme?
crezi ca in Germania, spectatorii se imbulzesc la filmele nemtesti? si unde crezi ca ruleaza ele?
ca eu personal, nici n-am vazut vreun afis cu un astfel de film si nici vreun cinematograf care sa anunte ca are in program asa ceva.

Nu stiu daca impresiile tale chiar sunt reprezentative. Despre cinematografia olandeza se pot spune si mai putine lucruri decat despre cea germana, si te asigur ca filmele olandeze sunt extrem de bine promovate. Si nici nu ma refer doar la postere si prezenta lor in cinematografe. Trailerele sunt atat de bine facute incat atunci cand ruleaza in cinema inainte sau dupa trailerele americane, singura diferenta e ca se vorbeste alta limba.
Cu toate astea sunt intr-adevar perioade in an in care nu vezi la multiplexuri nici un afis de film olandez, pentru ca pur si simplu nu e nimic lansat atunci. Si chiar daca inca mai au ceva in program, in general prefera sa promoveze filmele noi.