View Single Post
Old 09 Oct 2010, 23:24   #3114
danonino
Guru

danonino

Nu o inteleg pe asta cu a fi mandru ca esti roman. La dracu', eu nu am avut nici un cuvant de spus in privinta nasterii mele. La fel de bine puteam sa fiu si togolez. Aici poti fai mandru de nationatilate doar pentru ca ea a mai fost detinuta si de alti oameni.
Cu siguranta, nationala de fotbal a Romaniei nu poate trezi mandrie in faptul ca esti conationalul lor.

Sa nu dam vina pe arbitru ca Romania nu joaca nimic. Nu stim sa atacam, nu stim sa ne aparam.
Radoi si Cocis, la varsta de 25 de ani, s-au dus sa joace fotbal in curtea din spate a seicului... nu sunt chiar sportivi, nu au mentalitea unuia.
Lucescu e prost, mie chiar imi pare rau ca, am primit golul ala din ofsaid, dintr-un singur motiv: Lucescu Jr. are acum o scuza, are pe cine sa acuze.

Golul a fost incorect, dar victoria Frantei a fost meritata.

Acum sa vorbim despre mentalitea oribila a romanului.
Da, ai primit un gol, corect sau incorect, golul a fost validat. De ce nu te lupti sa egalezi? De ce nu iti joci in continuare sansa? De ce te lamentezi in loc sa dai tot ce poti pentru a castiga? Noi am fost sa vedem Turnul Effeil, nu am fost sa castigam meciul, sa ne jucam sansa.
danonino is offline   Reply With Quote sendpm.gif