View Single Post
Old 09 Oct 2010, 14:47   #7
Federico
Snob Elitist

Federico

nu e, mai, vorba de adevarul absolut sau de batut in cuie interpretarea obiectiva (desi aceasta exista. numai ca eu v-am cerut-o voua direct. am cerut opiniile personale si subiective de care ma voi folosi ca sa ajung singur la fateta obiectiva e operei de arta )
care mai e farmecul? pai care e farmecul forumului? lumea despre ce toaran zeci si sute de mesaje aici din 2002 incoace? criticii ce verzi si uscate tot indruga in cronicile si analizele lor?
dar profesorii si teoreticienii de cinema? dar eu nici macar nu vorbesc despre asta aici, ci despre ceva mult mai lejer si banal - tema filmului.
revin: eu pur si simplu am dificultati in a-mi reprezenta coloana vertebrala a discursului unui autor.aceasta se identifica uneori cu tag-line-ul filmului, sau se regaseste in rubrica FAQ de pe IMDb, dar destul de rar. de cele mai multe ori review-urile profesionistilor o ocolesc cu seninatate (plus ca nu numai ca nu ma mai atrage in ultimul sa gandeasca ei in locul meu, dar si timpul ma strange cu usa) .
asadar: lasati adevarul absolut in sema mea, , si binevoiti in a-mi impartasi punctele voastre de vedere fata de temele majore dintr-un film.
inca un exemplu pe care mi l-am aduc acum aminte. in revista cinematecii scria odata despre "taxi driver" ca vorbeste despre alienarea prin insingurare. asta e pattern-ul raspunsurilor pe care le astept.
mai propun urmatoarele titluri ca puncte de plecare: "the godfather", "the dark knight" , "memento" , "reservoir dogs" . despre ce e vorba in astea?

spor!

le: m-a surprins sa intampin asa rezistenta din partea voastra, eu credeam ca topicul va fi un hit . vedeti ca daca nu se ofera nimeni incep sa strig de la catalog...

Last edited by Federico : 09 Oct 2010 at 14:51.
Federico is offline   Reply With Quote sendpm.gif