View Single Post
Old 09 Oct 2010, 05:30   #14
rifa
Guru

rifa

Originally Posted by catalinpetrescu:
Filmul se vinde, si pt fanii jocului este o asteptare implinita, asa vorbind lesne ca la meci, "grotesc de stupid "poate sa fie orice. Eu cred ca trebuie sa avem propietatea cuvintelor si sa vb cat de cat coerent semantic, altfel ajungem sa spunem ca Avatar a fost hranitor de lucios.
Dupa parerea mea e un film de un 3d admirabil, Avatar si Resident Evil: Afterlife sint cele mai bune 3D ale anului.

Te inteleg... te vezi un miez de nuca... pacat ca nuca-i goala (desi vrei sa ne arati cata cultura sade in capsorul tau)

Cataline ... nici macar efectele alea "speciale" n-au iesit in film... ecranul ala verde din spate se vede cam la fiecare scena "importanta" din punct de vedere vizual... Cat despre 3D... degeaba e 3D daca filmul e SLAB (de tot)... Mai uita-te la scena aia cu aterizarea imposibila a avionului pe cladirea vietii... Daca tie nu ti se pare o executie tehnica total esuata iti trebuie o pereche de ochelari *si nu 3d*...

Cat despre o "asteptare implinita" habar n-ai ce spui... Exact fanii Resident Evil au fost cei care au fost ingroziti de aceasta "minunatie"... Exact fanii *ca mine* nu au inteles ROSTUL acestui film...

Dupa parerea mea e un film PROST ce foloseste un 3D admirabil. Ce rezulta de-aici??? Ca filmul e PROST. 3D-ul e o chestie total paralela fata de "calitatea" filmului...

Last edited by rifa : 09 Oct 2010 at 05:34.
rifa is offline   Reply With Quote sendpm.gif