Thread: Survivor
View Single Post
Old 07 Oct 2010, 16:03   #261
shadowofnight
Guru

shadowofnight

S-ar putea ca de vina sa fie faptul ca am avut o zi proasta, dar mie mi s-a parut cel mai slab episod al sezonului. De depaaaaarte, m-a plictisit cumplit. Nu imi mai place de nimeni . Yve si Naonka sunt 'preferatele mele' acum...in ghilimele, prea putin m-ar afecta daca ar fi votate amandoua in episodul urmator. Restul ma enerveaza si/sau plictisesc. In special Chase....Doamneeeeee....

Moving on to NaOnka: Chestia cu Kelly....ce chestie cu Kelly? A fost exact Amanda-Danielle din H vs V si nimeni nu a facut atata scandal atunci. Dar desigur, Kelly are un picior artificial...raman la convingerea mea, cum ca singurul (sau principalul) motiv pentru care nimeni nu o suporta pe Naonka e pentru ca s-a 'batut' cu Kelly (Kelly cea cu un picior artificial, nu Kelly persoana) pentru indiciu.

molti, tu zici ca ea se considera singura persoana care a gasit idolul....si cand anume a zis ea asta? Poate mi-a scapat, dar eu am auzit ca a spus 'Brenda helped me find it, but ultimately I was the one to figure it out', ceea ce eu am tradus prin 'eu am sapat in locul potrivit inaintea ei'. Maybe I'm wrong, dar ma indoiesc sincer. Cearta de dupa a fost, totusi, nenecesara. Desi deja incepe sa ma enerveze accentul pus pe disputa Kelly B/Naonka; nu e una mai breaza ca alta, Naonka prea face pe bully-ul uneori si Kelly B joaca -tot uneori- rolul victimei. Neinteresant. Benry, de exemplu, nu cred ca a avut un singur confessional pana acum, iar Sash maxim 2. Ce-i asta? La fel cu Yve. As vrea mai multe clipuri cu Yve.

Nu cred ca de asta plangea Nay, Jeff zicea 'Naonka becomes her worst enemy', iar ea suspina 'the burden...it's killing me.' Cred. Anyway, v-am spus ca va fi un tribe switch in curand?