View Single Post
Old 06 Oct 2010, 20:58   #389
mihaelatb
Senior

mihaelatb

Originally Posted by chuckyfan:
Hai sa nu comparam telenovelele cu serialele de pe Disney Channel.

TELENOVELA(in opinia mea)-serie televizata intinsa pe perioada a 100-150 de episoade a cate 45-50 min. cu iubiri imposibile,lacrimi(aproape un sfert de episod),acting de cel mai jos nivel+plus ca majoritatea actorilor,nu stiu cum sa ma exprim,sunt cu viitorul in punga.

Serialele DISNEY:Seriale pentru copii pana in 14 ani menite sa ii amuze,fara iubiri imposibile,fara lacrimi,actingul hmmmm asa si asa(cu mici exceptii).

Nu sunt de partea niciunora,dar nu putem compara 2 tipuri de productii total diferite.
Trebuie sa te contrazic , dar de mult nu mai sunt filme cu iubiri imposibile, trateaza teme pe care le trateaza toata lumea : droguri, crima , prostitutie, etc! actorii de telenovele sunt bine mersi , au vile la Miami si prin Acapulco, dar cand o telenovela columbiana este "copiata" in : India,Turkey, Germany, Mexico, Netherlands, Spain, United States, Greece, Belgium, Croatia, Vietnam, Czech Republic, Philippines, China, Poland, Brazil, Georgia.(conform From Wikipedia, the free encyclopedia )
Eu nu cred ca telenovelele care merita atentia sunt mai slabe decat The Pussycat Dolls Present, The Wedding Bells, Flirting with Forty, The House Bunny .
Inclin sa cred ca cei care le critica de obicei nu au vazut decat maxim una sau doua si de obicei pe cele mai proaste,

Last edited by mihaelatb : 06 Oct 2010 at 21:01.
mihaelatb is offline   Reply With Quote sendpm.gif