Originally Posted by hellsteed:
Din ce-am vazut intr-un interviu cu Razvan , s-a mers pe ideea , daca am lucrat impreuna la scenariu , lucram impreuna si la regie , desi pana la urma e doar o chestie de who to give credits for. De Raaf a avut un aport mai mare la regie , confirmat si de Razvan , daca bine imi amintesc.
Pana la urma ei au avut toata libertatea de miscare.
|
Intr-adevär, Räzvan si Melissa au scris scenariul având în vedere gäsirea ulterioarä unui regisor care sä-l filmeze - dar, pe parcurs, viziunea lor cinematograficä s-a cristalizat îndeajuns (deopotrivä cu atasamentul fatä de poveste) pentru a ajunge la preferinta de a face chiar ei regia. In timpul filmärilor, Räzvan s-a ocupat mai mult de lucrul cu actorii, iar Melissa, de decupaj.
In rest... Hellsteed, mä bucur cä mi-ai oferit o deschidere rezonabilä de a interveni; pot întelege anumite pulsiuni de a se încerca ironizarea un film foarte bun (poate fi un exercitiu intelectual înviorätor - l-am practicat si eu uneori), dar sugerez cu respect sä se tindä spre a se folosi nu mistoul ieftin, ci umorul de calitate
(dacä se poate; dacä nu... ok, o înteleg si pe asta).