1.bine mai... si u te compari cu aia... cei care au bani, fi sigur ca isi permit divorturi de genu.
2.cand spui ca femeia trebuie mintita nu stii ce spui... daca vii la mine si imi spui ca imi sta bine fusta, dar de fapt sta ca curu, o dau jos si ti-o dau de cap pana ori capu tau se sparge, ori fusta se rupe...
3. mda, pistol cu apa... si pe mine asa ma dispera cand veniti voi barbatii si va apucati sa gadiliti femeia sau sa o invartiti de colo colo in joaca... si ea zice, termina ca nu am chef, si voi, si de ciuda continuati... hai sa fim seriosi... cateodata parca ati fi niste copii rasfatati (defapt, daca o luam pe demonstratii, poti fi sigur ca majoritatea barbatilor din ziua de azi sunt preferati inaintea fetelor de catre parinti... nici nu ma mai mir ca sunteti atat de plini de voi...

)
4. asta e bine... inseamna ca iti plac femeile...

numai ca daca ai fi racit bocna, nu cred ca ti-ar mai arde tie de jocuri de-a pacientul si doctorita...
5. pentru varsta lui a avut dreptate. in fond, e un copil... ma astept la mai multa maturitate din partea ta... tu il crezi pe copilasul ala?...

(this is just a joke)
6. hermafroditii?...