View Single Post
Old 03 Oct 2010, 17:58   #229
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by danonino:
Azi am descoperit asta. Cat de adevarat, cat de minunat!

http://www.220.ro/funny/Asa-Sunt-Fetele/vGd8hZsNfx/

ce simpatic e baietelul...
asta e defapt conceptia barabtilor despre femei... ei au impresia ca noi suntem niste monstrii care le fura fericirea si le distruge visele si sperantele. nu e asa.

spunea filmul ca femeile trebuie mintite... da. majoritatea femeilor trebuie mintite... asta pentru ca sunt false, si au nevoie ca perceptia lor gresita asupra lucrurilor, sa fie impartasita si de altii... daca nu , aceia care se impotrivesc trebuie eliminati. in schimb, femeile adevarate, nu ai voie cu niciun chip sa le minti... oricat ar fi de urate, oricat ar fi de grase, au nevoie sa stie adevarul, ca sa se poata perfectiona, pentru ca asta sunt ele, niste perfectioniste... acestea sunt opusul falselor. nu accepta barbati care spun ca sunt frumoase, doar ca sa le bage in pat. ele se cunosc destul de bine si stiu foarte bine care este perceptia barbatilor despre ele... asa ca daca ai de gand sa le minti ca sa le vezy "pasarica" sau sa le oferi ceva in schimb, nu vei reusi.

nu au simtul umorului, in momentul in care barbatii considera niste jocuri violente ca fiind amuzante. spre exemplu, jocul cu pistolul cu apa... fetele aveau o varsta... o varsta la care, un astfel de joc, nu mai e amuzant... adevarul e, ca baietii au un mod de a se juca, (mai violent, pentru ca sunt masculi) iar fetele mai linistit (in copilarie deja, cand fetele se joaca, incepe sa se dezvolte acel simt matern de care iti spuneam mai sus)

si apropo de simtul mater... femeile vor fi intotdeauna sensibile la vulnerabilitate, tocmai din acest motiv... si hai sa fim seriosi. spune-mi ca nu iti place o femeie care iti aduce ceai cald la pat atunci cand esti racit...

sfarsitul a fost superb... de ce?... pentru ca din toate lucrarile, cea mai buna a fost a unei fete... poate baiatul respectiv ar fi trebuit sa citeasca lucrarea fetei... asa ar fi cunoscut femeile cu adevarat... studiul lui s-a bazat pe tzatze si cururi... mai putin pe comportament... el a dedus comportamentul femeilor din dorintele lui... in sensul ca le-a testat prin incercare: ii placea o fata, incerca sa vada cum o poate avea. la sfarist, a scris concluziile. a vrut sa vada femeia, s-a dus la piscina... a profitate de ea si a castigat.
in schimb fata, a ales un singur exemplar pe care l-a testat... l-a invartit pe toate fetele.
si sa nu uitam... fetita vroia sa scrie despre casa ei de papusi... dar, vazandu-l pe baiat, si-a dat seama ce urmareste, asa ca i-o dat in barba...

cine castiga razboiul intre sexe?

P.S. filmuletul a fost chiar foarte misto... am ras de numa la el...