View Single Post
Old 30 Sep 2010, 23:55   #220
miercuri
Guru

miercuri

Originally Posted by danonino:
Am citit topicul. Misto. Mi-au placut postarile lui Windom si Dragomara, mi se pare ca au dreptate.
Deseori sunt caracterizat de femei ca fiind un misogin, unul mare.

Nu inteleg femeiele, nu ai cum sa le intelegi.
S-a discutat despre violenta in familie etc. mie nu imi este mila de ele, nu am nici cel mai mic sentiment de compasiune pt ele. Si-o merita, o vor. Vorbesc despre violenta conjugala, nu despre un oligofren bataus de femei necunoscute pe strada, oligofren care ar trebui sa moara.
Nu sunt obligate, nu sunt silite sa stea cu unul care le bate, si totusi, ele stau. Probabil ca nu se simt iubite daca nu sunt batute. Nu le-a obligat nimeni sa stea cu boul ala, sa fie sanatoase, sa nu faca pe victimile.

Nu stiu ce vrea femeia, nici ea nu stie ce vrea. Vinovat pentru acest lucru e intotdeauna barbatul. "Tu nu ma intelegi" "Pisi, crede-ma, tu nu te intelegi pe tine"

In general, nu prea am incredere in nimeni, in femei deloc. Ceea ce face o femeie, e cu totul altceva fata de ceea ce spune. Te minte femeia, te minte fenomenal. Te minte cu glas, cu lacrimi, cu zambet, cu tot corpul fara ca tu sa iti dai seama. Sa nu fiu inteles gresit, si barbatul minte la fel de mult numai ca, minte mult mai prost. Au la dispozitie cea mai oribila minciuna din lume: "E copilul tau".

Femeile nu sunt logice, deloc. Pe ele logica le incurca, dovezi de la jocul de carti pana la ecuatii matematice. Newton nu a fost femeie, Einstein nici atat. In afara de Marie Curie, mai e o alta fata mai desteapta in stiintele exacte? Eu nu cunosc.

Femeile nu au simtul umorului. Extrem de rar te pot face sa razi cu ceea ce spun, si atunci probabil inconstiente de ce au zis.

Sunt mult mai multe femei care gatesc dar barbatii gatesc mai bine.

Urasc femeia cand plange. Plansul e o forma primitiva de manipulare. Cand o femeie plange ea te manipuleaza.

Urasc imaginea de maicuta pe care femeia si-a facut-o. O tin pe aia tare cu "Barbatii sunt niste porci innebuniti dupa sex". Raspunsul ar fi " Si pe voi, scroafelor, cine va f**e?" Femeile vor si ele sex, la fel de mult ca barbatii.

Femeile urasc femeile. Ele nu pot fi prietene. Se vor uri, se vor barfi din secunda in care una a plecat in dreapta si cealalta in stanga.

Emotional femeia e instabila, isi doreste asta. Nu ii raspunzi o data la telefon si incepe sa isi faca tot felul de scenarii prin cap, se consuma psihic cu ele.

O femeie cand intra intr-un grup, ea inceteaza sa mai existe. Devine mascota gandirii grupului.
Baiete, te-ai nascut cu cel putin vreo 50 de ani mai tarziu decat trebuia.
Sper ca intr-o zi sa te prinda o lesbiana de o suta si ceva de kile si sa te bata pana te baga in spital. Macar atunci o sa ai un motiv sa urasti femeile.

@libelula - cu raspunsuri ca cele de mai sus nu-i de mirare ca-i dai apa la moara.

Last edited by miercuri : 01 Oct 2010 at 00:00.
miercuri is offline   Reply With Quote sendpm.gif