View Single Post
Old 30 Sep 2010, 17:25   #805
Pashpix
Guru

Pashpix

Sergiu Nicolaescu pregăteşte un nou film: "Ultimul corupt din România"

Sergiu Nicolaescu a declarat, la "Acces Direct", că are în plan un nou film. Mai precis este vorba despre o idee a regizorului, care, deocamdată, nu a fost pusă pe hârtie, nu are un sinopsis. Nicolaescu a spus şi care va fi titlul peliculei: "Ultimul corupt din România".

"Am un film pe care va trebui să-l fac, "Ultimul corupt din România". La un moment dat i-am povestit unei reporteriţe un subiect pe care-l am eu în cap, însă de aici şi până la film mai e mult, nici măcar nu am scris un sinopsis", a declarat Sergiu Nicolaescu. El a indicat totuşi şi care va fi acţiunea filmului, ideea care va sta la baza lui. "Dimineata, un actor - nu eu - se bărbiereşte, dar e un om trecut de 80 de ani. E un om încovoiat, cu baston, se rade, se îmbracă, îşi aranjează locuinţa, patul, se duce la metrou, ia metroul. Şi în metrou vin o parte din pasageri, urcă şi coboară. Unii dintre ei îl recunosc, iar o parte din cei care vin sunt şi cei din viaţa lui, mama lui, soţia lui, prieteni de-ai lui, îmbracăţi de epocă. Ajunge la Piaţa Victoriei, în zona cu blocurile înalte, se urcă, începe să meargă pe margine şi îşi dă drumul. Deci am o idee, dar care nu s-a transformat încă. Sper să devină un film, îmi doresc acest lucru", a spus Sergiu Nicolaescu.
Pashpix is offline   Reply With Quote sendpm.gif