Thread: "Machete"
View Single Post
Old 30 Sep 2010, 13:00   #43
marius_em
Guru

marius_em

Originally Posted by Chambord:
Nu-i mai datzi bah cu Mesaju ca nu stiti ce vorbiti. Tocmai asta e Machete: O nebunie, un riff fara partitura, o dezlantuire de exploitation care NU se vrea profund, NU pune probleme, NU are mesaj. Fazele cu imigratia, cu DeNiro care arata exact ca Bush Jr in actiune sunt niste capcane de genul: Ia sa vedem cati prostim ca avem intentii nobile. Iar exagerarea vizuala, replicile penale sunt toate un big hug catre filmele cu care am crescut toti (sau stai k voi va delectati cu Bergman cand erati mici, am uitat).

E distractie pura, genul de film de care avem nevoie din cand in cand ca sa nu ajungem prea seriosi pentru secolul asta.

Poah, deja am scris pre mult iar "Machete don't text"

nota: 8 / 10 (bun)

Da, nu stiu daca asta i se reproseaza, ca nu e profund, nimeni nu vrea profununzime. Ce vreau e sa vad ce mi-a aratat in trailer, care e chiar misto, e amuzant, e badass, e cool. Ce vedem in schimb sunt scene din trailer montate total anapoda, doar de dragul de a le baga, si in genere, nu un film ce parodiaza, ci doar un film ce copiaza, un film prost. Unde e umorul? Si chiar si actiunea, care a fost misto la inceput, si apoi s-a molesit?
Mie imi plac filmele de genul, filmele astea miserupiste, de ma uit sa vad sange, tzate, si replici smecheroase, dar asta nu e un film reusit in genul lui, nu vorbesc aici de valoare culturala, sociala, umana, de profunzime, sau alte lucruri pe care la filme din astea nu poti sa le pretinzi, e drept. Dar daca tot faci o mistocareala, plm, fa-ma sa rad.