View Single Post
Old 29 Sep 2010, 13:57   #37
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Nu, nici nu m-am gandit la vreo complicitate a voastra.
OK, nu voi mai folosi cele doua nume stilizate dar adevarate in dialogul cu tine - le voi inlocui cu formule neutre: "site-ul ala", "respectivul", etc.
(Dincolo de asta, sper ca, macar la nivel interior, imi recunosti intoleranta fata de jigodii; nu e nevoie sa-mi raspunzi - sau, o poti face pe privat, daca vrei totusi sa continuam discutia, dar evitand situatiile delicate).

Altminteri, esti prea dur cu C.T.P.-ul. In treacat, amintesc ca insusi Gorzo l-a laudat recent (chiar in contextul unei controverse de opinii!), si stim bine ca Andrei e si competent, si impartial. Dar asta conteaza doar in plan secundar (de-aia am si spus "in treacat"). C.T.P., desi autodidact in disciplinele umaniste (literatura, film, jurnalism), a ajuns totusi la un nivel de competenta mai mult decat respectabila, echivalenta cu profesionalismul. Dar are si el punctele lui slabe - ca tine, ca mine, ca Gorzo, ca Tudor Caranfil, ca D.I. Suchianu, ca oricine... Cu totii am "dat cu mucii in fasole" la un moment sau altul (vezi, nu ma sfiesc s-o recunosc chiar si despre mine, asa ca nu mai fi atata de gingas). Asta nu-l anuleaza in calitate de posesor al unui foarte onorabil aparat critic (sintagma mistocarita cocalareste de unii carora nici macar neuronul critic nu li s-a dezvoltat la timp - necum ditamai aparatul!)
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif