View Single Post
Old 29 Sep 2010, 13:41   #36
gionloc
Guru

gionloc

Originally Posted by Pitbull:
dete si Cristi cu mucii-n fasole!
...Sau, poate, sa-i "respect punctul de vedere", sa nu fac pe "batranul intelept" - ce zici, Gionloace?

...Apropo, chiar voiam sa te intreb: cronica ta cu "Maneaua cinematografica" de pe Pilernet*, aia la care primisesi zeci de injuraturi la comentarii (neaprobate, dar impartasite tie in particular de Pilescu*), nu mai e acolo. Ce s-a intamplat?

CTP cam atit intelege din cinema, ca daca se intimpla lucruri, inseamna ca e altceva decit minimalism si daca nu e cu 'metafizica prezentului politic' a la nicolaescu, e bun. + aceleasi rahaturi cu film de public vs film pentru festivaluri. de fapt arata a nustiucita oara ca n-are treaba cu cinemaul, ci ca e un moft de-al sau, sa para multicultural dezvoltat. uman vorbind, sa te poti bucura de un asemenea film mie-mi pare destul de suspect.

dincolo de asta, io n-as zice unui om ca da cu mucii-n fasole, ci as arata de ce nu e asa cum zice el. daca are rost. in cazul de mai sus nu cred ca are rost, e suficienta constatarea ca CTP nu are gust pentru cinema. ideea e ca daca intri in dialog cu cineva intri pentru ca ai o anumita consideratie pentru el, iar atunci nu mai folosesti orice expresie la adresa lui!

cuvintele mele la adresa filmului, alea la cald, erau legate de festivalul TimiShort, deci, pe LiterNet*, acolo tre sa fie, cu TimiShort. cit priveste comentariile, eu as fi preferat sa ramina toate la vedere, insa Razvan a spus ca unele sint cam nesimtite. eram facut zero barat, ca is prost de dau in gropi, mi se preconiza ca o sa ma ia dracu si ca o sa ajung nime'n drum . acu, sa fiu si io rau, daca am facut filmul manea cinematografica, cei deranjati de faptul ca is manelisti cinematografici cum puteau reactiona? or putea foarte bine sa lase povestile la vedere, unele veneau din partea actorului care-l joaca pe unchiul mirelui.

acu, ca tot n-am avut de lucru si am revazut 'treaba asta' - prietena mea nu-l vazuse si, no, sa ne distram in familie, - o sa scriu despre ea (despre 'treaba asta') azi-miine.

* indiferent ca tu consideri corecta sau nu despartirea de LiterNet, io nu mai raspund la mesaje care privesc acest portal si pe detinatorul sau daca nu le scrii corect numele . mai ales ca aici intrebarea ta nu vizeaza neaparat vorbele mele de atunci la adresa filmului, ci pui in evidenta faptul ca Razvan Penescu nu ar fi fost corect, ca nu a publicat toate comentariile, ci doar mi-a semnalat mie ca ele exista... ca si cind ar fi un soi de complicitate (a noastra) impotriva cuiva!

Last edited by gionloc : 29 Sep 2010 at 13:48.
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif