Attachment 564
Haoleu, conţine şpoilere!
Hă hă, deci, moşule, hai să-ţi cardesc un film meseriaş. Cică un bidighiu se vede cu fra’su la vorbitor, care-i zice că mă-sa vrea să-l ia în Italia. Normal, frate, păi clişeu mai baban ca ăsta unde mai găseşti, moşule? Mă înţelegi, mă-sa e curvă în Italia şi vrea să-l ia pe ăla micu’ cu ea. Ei, şi lu’ băieţaşu’ ăsta i se pune pata, că de ce adică i se strică viitoru’ lu’ puştiu’, cum i s-a bulit şi lui daravela, de e la bulău acuma. Ei, şi vine la pentenciar o gagică, care face nu ştiu ce razie printre băeţaşi, un fel de anchetă de chelea pulii. Ei, iar băeţaşu prinde drăgan pe ea, da’ fraieru’ e şi timid, şi cam mutălău. Între timp, îi face o scenă lu’ mă-sa, că de ce e ea curvă şi el puşcăriaş. Şou mare, frate! Aşa, şi după aia, se duce la director şi cere o permisie, cică să-l oprească pe fra’su să plece în Italia. Caterincă, îţi dai seama! Şefu’ nu şi nu! Şi baeţaşul ce crezi că face, moşule? Băi, o ia ostatică pe gagica aia şi-i pune un ciob de sticlă în gât şi zice gata, bă, v-o trag, dacă nu mă lăsaţi afară, îi rad gâtu’ lu’ fetişoara asta! Bă, fix ca-n filmele alea cu cichicean! Şi, pana mea, baeţaşu iese cu gagica, se duc la o piţa, halesc ei ce halesc şi, să vezi drăcie, gaborii îl saltă pe şosea! Băi, nu mi-a venit să cred! Aşa e că nu te gândeai că-l halesc ăia? Moşule, filmu’ e tare, adică vreau să spun că nici Fanfan, rechinul puşcăriilor, n-ar fi putut bunghi o poveste mai meseriaşă ca asta! Pe mine m-a atins la sufleţel, zău. Adică vorba aia, artă şi precizie, vorba lu’ nea Zoiosu’, proiecţionistu’ de la ţu haus