Thread: caut un film
View Single Post
Old 26 Sep 2010, 17:50   #7
anaemona
Guru

anaemona

Originally Posted by elad30:
in urma cu multi ani am vizionat un film cu4 adolescenti care se intalnesc in tren si hotarasc sa raman impreuna .... 2 fete si 2 baieti.... erau in vacanta si vroiau sa faca turul frantei..... intre 2 se naste o poveste de dragoste .... se despart in paris la o cafenea langa faimosul turn .....
dupa care ea se reintoarce la colegiu descopera ca e insarcinata ....
naste o fetita .... ajunge o femeie de criera ... si dupa ani in care el se chinuie sa o gaseasca ea e nevoita sa se intoarca in franta la paris ....... intamplarea face ca el tocmai atunci sa gaseasca cateva informatii despre ea.... si se chinuie sa prinda trenul cu care ea circula ..... ........... vreau sa stiu cum se numeste filmul si unde il pot gasi ...... nu mai retin nici actoriii

elad30, eu am vazut filmul si mi-l amintesc perfect din pacate nu si numele. Oricum filmul e de TV (nu ecran mare) cred ca in jurul anilor 80-86, eu l-am vazut la TV in Romania, probabil prin '85. Actorii cred ca sint destul de necunoscuti, adica desi-mi amintesc figurile lor nu pot sa-i leg cu nici un nume pe care-l cunosc, probabil actori de TV in special. Daca nu ma insel a fost o serie de filme difuzata in perioada aia, parca Harlequin Romance si cred ca a fost chiar primul din serie. Poate te ajuta ce-am scris sa-l gasesti, succes.