View Single Post
Old 26 Sep 2010, 16:26   #226
c.ghevara
Guru

c.ghevara

@Lelouch

În privinţa lui “Lebouche”, scuze, nu m-am putut abţine. În ce priveşte identitatea mea, se face des confuzia. Nu ştiu de ce “Ghevara” ar fi mai “macho” decât “Guevara”.
În rest, tot pe arătură eşti când scrii: “cu mirobolantele voastre pareri despre voi insiva (fac referire la Keep si Ghevara), despre maretia si bogatia stradaniilor voastre de a nu include banalitatea in munca voastra scenaristica, arogindu-va astfel dreptul de a ii considera pe altii (regizori si scenaristi, deopotriva), oportunisti in cautare de succes la public.” Ştergeţi ochelarii şi încearcă să găseşti unde ai văzut mirobolantele mele păreri despre mine, unde îmi arog eu dreptul de a-i considera pe alţii oportunişti etc. Poţi încerca cu paste and copy! Întâmplător, Judex, Keepwalking şi eu avem păreri similare pe nişte subiecte. Autorul fiecărui mesaj e suficient de clar. Aşa că nu băga userii într-o oală comună. Pe de-asupra, eu acuz regizorii şi scenariştii tocmai de faptul că stau cu curul la spectatori, mulţumindu-se cu laudele criticilor şi vântăoarea de premii, rezultate mult mai facile decât succesul de public.

Mersi pentru explicaţia cuvântului rudar. Dacă nu cunoşteam cuvântul, îl puteam căuta în dex. Tot nu mi se pare că ai avut motiv să mă faci „ţigan” care face obiecte din lemn.

P.S. Ceea ce ai scris e o replică, nu un drept la replică. Mă enervează stupizii pe care îi aud spunând că au "dat un drept la replică". Sunt destui, indiferent de pregătire şi domeniul de activitate. Adică, ai dreptul să dai o replică, şi dai o replică, nu dreptul.
c.ghevara is offline   Reply With Quote sendpm.gif