Thread: caut un film
View Single Post
Old 26 Sep 2010, 13:35   #5
agilia
Novice

agilia

Buna si mii de scuze in primul rand ca dau buzna asa,..
Am si eu o problema, caut de foaaaaarte mult timp un film, stiu cum se numeste "Journey of the heart 1997" insa nu inteleg de ce nu pot sa il gasesc pe nicaieri si sa-l descarc si eu. E un film foarte frumos care mie mi-a placut enorm de mult si pe care as vrea sa-l revad. E o frumoasa drama in care se prezinta poveste unei mame cu 2 copii. Ray si Tony -baiatul cel mare care de fapt era si orb. Actiunea se desfasoara in jurul lui Tony, el are un dar special, reuseste sa se afirme intr-un mod fantastic.Tot ceea ce aude, referitor la muzica reuseste sa cante la pian in special ...si fara gresala. Mama sa reuseste sa plece din satul in care locuiau, renunta la tot si pleaca pt a-si ajuta baietii, reuseste pe cel mare sa il bage la o scoala foarte buna de muzica si sa aibe unii din cei mai buni profesori. El face echipa cu o fata Julia, de care se si indragosteste si au o frumoasa poveste de dragoste....
Nu stiu cat interes v-au trezit randurile mele, insa daca aveti vreo idee cum as putea sa vad si eu filmu asta, va rog mult sa ma ajutati.

Mii de scuze inca o data!
agilia is offline   Reply With Quote sendpm.gif