View Single Post
Old 25 Sep 2010, 11:49   #216
Lelouche
Veteran

Lelouche

"Stimabile" Keep,

In principiu pot spune ca-ti dau dreptate. Esti destul de indreptatit sa afirmi diverse lucruri despre mine, cu atit mai mult cu cit ne cunoastem... deloc. Afirmatiile mele insa s-au raportat strict la dejectiile debitate de alde tine, che, dar mai ales judex. In rest nu am nimic cu persoana ta, care poate fi dintre cele mai respectabile (desi ma indoiesc!), tocmai fiindca abia am aflat ca la umbra unei palarii se poate odihni un bostan.
Dar mai bine haideti sa lasam aceasta atitudine de vendetta care s-a istalat de-a lungul acestor pagini si sa incercam sa "jucam" obiectiv si cat mai fairplay, pastrind insa acea tonalitate si exprimare asemanatoare bunului simt. Sunt de acord ca fiind oameni din medii diferite si cu structuri diferite avem pareri si opinii diferite. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne dam la cap sau sa ne impunem prin marlanie. Eu consider ca cea mai buna "arma" a fiecaruia dintre noi este si trebuie sa fie, argumentul bine intemeiat al opiniilor. Dincolo de asta, lucrurile pot aluneca in derizoriu, in penibil si jigniri gratuite. Nu mi se pare mai destept sau mai smecher cel care se impune cu "forta", ci cel care ma face sa inteleg ca punctul lui de vedere este cel mai apropiat de natura obiectului dezbatut. Parerea mea.

P.S. Sincer keep, chiar m-ai flatat cu referirile facute la palaria si ochelarii din avatar, cu atit mai mult cu cit fotografia il reprezinta pe Rainer Werner Fassbinder (presupun ca stii despre cine vorbesc, nu ma indoiesc). Una peste alta, multumesc.
Lelouche is offline   Reply With Quote sendpm.gif