View Single Post
Old 22 Sep 2010, 11:20   #419
Memeito
Junior

Memeito

In continuare va prezint o comedie pe care o am in minte...Am expus ideea la mai multe persoane si au fost foarte incantati de ea.

Un tigan la Cotroceni.

Alifie este un tigan negru si buzat ce se ocupa cu strangerea de fier vechi.Toata ziua umbla cu
caruta trasa de cal in cautare de fier. Traieste intr-o casa darapanata,are o piranda si o gramada de puradei.
Partidul aflat la guvernamant hotaraste ca ptr. cresterea popularitatii sa ofere la viitoarele alegeri drept candidat la prezidentie un om simplu, un om din popor,o persoana cu care majoritatea alegatorilor sa se pot identifica.
Intr-o zi liderul partidului da prin oras peste Alifie si este captivat de farmecul simplu al acestuia.
Alifie este ales de partid drept candidatul lor si vine cu niste sugestii foarte bune ptr. organizarea campaniei electorale. Lumea este momita in campanie cu manele, mici si bere si cu discursurile foarte haioase ale lui Alifie.Printre altele el promite oamenilor:"Eu nu va mint ca altii ca nu o sa fur daca ajung la conducere! O sa fur, dar nu atat de mult ca ceilalti!" Lumea este profund impresionata de sinceritatea lui.
Acesta este astfel ales presedinte si se instaleaza la Cotroceni cu toata familia. O camera din palat este rezervata ptr. calul lui de care nu vrea sa se desparta.
Ca un presedinte ce se respecta Alifie incepe sa se imbrace luxos, sa se impodobeasca cu lanturi groase de aur si ghiuluri, isi face chiar si o coroana si un tron de aur.Ia apoi diverse decizii: schimba imnul tarii ptr. ca nu ii place si i se pare plicticos, modifica drapelul Romaniei, introduce studiul limbii tiganesti in scoli,etc.
Printre altele legalizeaza si iarba iar majoritatea productiei agricole romanesti ajunge sa fie axata pe cannabis.
Turistii straini incep sa ia cu asalt Romania iar bugetul tarii incepe sa creasca vertiginos.
Romania o duce mai bine ca niciodata!
Alifie fiind foarte popular schimba legea si se pune presedinte pe viata..Inaugureaza in felul acesta dinastia Alifie, fii lui fiind viitori conducatori de maine.

The end.
Memeito is offline   Reply With Quote sendpm.gif