eheee... Andrei, esti smecher... la al doilea scenariu nu ai dat toate detaliile ca sa ne determini sa il citim... frumoasa strategie. chiar m-ai facut curioasa. e interesanta ideea cu baietii... mai ales ca pana acum nu stiu daca s-a mai pus problema ca masina timpului sa teleporteze numai gandurile... acum depinde foarte mult si cum arata totul per ansamblu... cred ca ideea a doua va prinde mai bine... insa depinde si de tine cum o prezinti in scenariu.
la prima idee... cea cu lupul, m-am uitat putin peste scenariu chiar in seara cand ai facut trimiterea la el... recunosc ca doar mi-am aruncat privirea peste el... e o idee destul de obisnuita... insa daca vei stii cum sa o dezvolti va iesi ceva super.
si inca ceva:... nu stiu de ce, am impresia ca ti-e firca sa te joci cu personajele tale... tu esti creatorul lor si poti sa le modelezi asa cum vrei... incearca sa le scoti mai bine in evidenta personalitatea... sa te axezi mai mult pe un conflict intre personaje... ok, am inteles ca taranii se lupta cu lupul si ca vor sa il distruga... asta e ideea principala, insa pe langa ea, poti sa dai nastere la mici conflicte intre tarani... de exemplu... cand moare sotia lui Gheorghe si acesta se intoarce fara ea... satenii sa se enerveze sa fie o discutie, un conflict... sau nu stiu... important e sa iti pui imaginatia sa lucre si sa dezvolti mai mult ideile.
cel mai bine pentru tine, ari fi sa urmezi niste cursuri... de idei nu duci lipsa, insa fiecare scenariu are anumite reguli esentiale care trebuie urmate... daca inveti regulile acelea, restul va fi mult mai usor... si incearca la inceput sa faci scenarii pentru scurt metraje... un scenariu de 5 maxim 10 pagini e de ajuns... incearca sa dai in el mai multe detalii... despre personaje, despre locatii, despre actiune... descrie fiecare gest pe care il fac personajele tale... de exemplu, imagineaza-ti ce ar face un tip, singur intr-o camera timp de 5 minute... si in 5 pagini, tie trebuie sa iti iasa actiunea personajului...
cu putin noroc si cu putina munca, vei reusi... succes!
Last edited by dragonfly_drk : 22 Sep 2010 at 09:47.
|