View Single Post
Old 22 Sep 2010, 02:20   #414
AndreiPopescu87AB
Junior

AndreiPopescu87AB

Rezumat "Omul lup: Adevarul din spatele mitului.":
Cu cateva secole in urma intr-un sat din Transilvania doi tarani sunt gasiti morti si mancati. Satenii cred initial ca acestia au fost mancati de lupi. In ziua urmatoare alt taran, Gheorghe si familia lui sunt atacati de o "creatura" jumte om jumate lup. Baiatul lui Gheorge este omorat primul. Apoi "omul-lup" o prinde pe sotia lui Gheorghe. In loc sa o ajute Gheorghe fuge, iar cand este intrebat de sateni ce a patit el ii minte, spunand ca s-a luptat cu "creatura" dar aceasta nu poate fi omorata. Initial satenii nu-l cred pe Gheorghe dar dupa ce mai sunt atacati si altii acestia incep sa-l creada, cu toate ca preotul si inca doi sateni incearca sa-i convinga ca acea creatura este defapt un om. Preotul este omorat de "omul-lup" iar ceilalti doi tarani sunt goniti din sat. In timpul unei eclipse de soare omul-lup ataca din nou, iar taranii cred ca acesta a mancat soarele pentru a-i vana mai usor. In disperarea lor acestea recurg la un sacrificiu uman: ii ofera omului-lup o fata pentru a-i lasa in pace. Aceasta poveste se transmite din generatie in generatie pana in prezent cand un alt "om-lup" ataca un grup de tineri aflati in excursie. Acestia reusesc in cele din urma, cu ajutorul politiei, sa-l omoare pe omul-lup care se dovedeste a fi un om imbracat in blana de lup. Nici macar acum satenii nu vor sa creada ca omul lup nu exista si spun ca probabil acesta va invia. Dupa un an unul dintre sateni vede un alt om-lup in padure si incepe sa strige ca omul-lup a inviat.
-Sfarsit-
AndreiPopescu87AB is offline   Reply With Quote sendpm.gif