Thread: Beer&Whisk(e)y
View Single Post
Old 21 Sep 2010, 19:25   #6
c.ghevara
Guru

c.ghevara

Tiii, ce gusturi subţiri!

Wisky simplu, cu gheaţă. De care o fi, nu mă interesează marca şi alte fiţe, câtă vreme îi recunosc aroma de cereale, după ce îl dau pe gât şi expir încet pe nas. Oarecum, ăsta e testul meu, şi mi se rupe ce etichetă ai pus pe sticlă. Odată, mi-a adus un prieten un wisky din Irlanda, din ăla de alimentara, în sticlă de jumate, verde, ca alea de bere, cu o etichetă îngrozitoare, pe care abia o puteai citi de bălţată ce era. Un wisky de care beau proletarii, cam aşa cum beau sărăcanii "vodcă" "Patriot" sau alte băuturi albe dubioase pe care legea îţi interzice să le numeşti "vodcă". Wisky din ăsta îi cerusem să-mi aducă, din ăsta mi-a adus. A fost o experienţă inedită Nu ştiu dacă am băut ceva mai infect vreodată. Apăi, da, la aia sunt sigur că i se spune "zeamă de ploşniţă" Nu poţi să rămâi normal la cap dacă bei aşa ceva în mod curent!
La beri brune, Guiness la halbă (cutie exclus) sau Leffe. dar alea brune, fără tării!
La blonde, prefer Becks sau Stella, care se pot utiliza pe post de "împingător" pentru coniac Unirea ( da, Unirea ) sau pentru un rom acceptabil. Hmm, thread-ul ăsta ar trebui interzis minorilor şi amatorilor
Poate unii veţi strâmba din nas la ultimele combinaţii, dar experienţa mi-a demonstrat că nu contează ce bei, ci cu cine bei
c.ghevara is offline   Reply With Quote sendpm.gif