Originally Posted by dragonfly_drk:
nu-i mai dati apa la moara ca imediat vine cu un proiect de genul:
doi motociclisti pe un camp de lalele negre violeaza o vrabie...  si vrabia asta merge la lup si ii paraste...  dar lupul, in loc sa o ajute, o violeaza si el...  pe la spate ca e mai stramt...  si dupaia, motociclistii se urca pe biciclete si zboara pe luna, unde in mod surprinzator gasesc un martian (ce cauta el acolo nu stie nici hentzu)...  cert e, ca era un martian foarte galagios care ii deranjau pe motociclistii care cautau America,asa ca il violeaza si pe asta...  si il leaga la gura sa nu strige iar apoi il leaga de un bolovan si il arunca in spatiu...  si dupaia se urca din nou pe biciclete si fac concurs care il prinde pe martianul legat de bolovan...  desigur, recompensa era un viol pe cinste si ciopartirea martianului...  iar cel invins trebuie sa ii manance matzele...
sunt destul de scarboasa?...  cred ca oricine poate fi...  oricum ideea mea e mai buna decat a mimosului...  cred ca eu am sanse mai mari la un premiu si nu am nici tarani pe aici...  tzac-tzac...  mai ales ca emoticoanele fac toti banii... 
|
Nu stiu ce sanse ai la un premiu, avand in vedere faptul ca povestea lui e inspirata din ceva real (rascoala de la Bobalna) iar a ta e fictiva. Si Oscarul pentru cel mai bun scenariu l-a primit "Hurtlocker" care e inspirat din realitate, desi povestea din "Avatar" mi se parea mai frumoasa, cu toate ca e fictiva.