View Single Post
Old 20 Sep 2010, 09:50   #388
Memeito
Junior

Memeito

Originally Posted by dragonfly_drk:
mai pisicuta turbata... asa vezi tu taranul roman?... ca se pisa si taie bucati din oameni?...
Daca unu' si-ar bate joc de mama, sotia sau fiica ta, tu ce ai face?
Vorbesti fara sa fii in cunostiinta de cauza...
De asemenea e vorba de tarani - niste oameni foarte primitivi,care traiesc ca animalele, care isi bat nevestele, si se imbata cu regularitate..

Sa vedem cam ce au facut taranii la rascoala din 1907:

1. „Ţăranii din Valea Stanciului, după ce au mutilat îngrozitor pe proprietarul Virgil Tîrnoveanu, au scos cadavrul în şosea şi, punîndu-i pămînt în gură, strigau: «Na pămînt, satură-te de pămînt!» L-au tăiat apoi în bucăţi şi l-au aruncat pe cîmp".

2. „Cîţiva ţărani din Băileşti s-au dus azi la cimitir şi au încercat sa desgroape un copil mort de un an al proprietarului Daşu Gabroveanu, spre a-l mutila; autorităţile au împiedicat pe profanatori".

3. „în Greceşti (Dolj), înainte de a omorî pe logofătul moşiii, i-au tăiat organele genitale şi le-au băgat în gură. La Vărvor, au dat foc bisericii, strigînd: «Să arză, căci noi am făcut-o!»

Acelaşi lucru şi cu şcoala".

4. „La Ghindeni (Dolj), au scos pomii din curtea conacului şi de pe şosea, strigînd: «Dacă n-avem noi pomi, să n-aibă nimeni»".

5. „La Verbinţa (Dolj), ţăranii au omorît pe logofătul Constantin Bumbaru şi au pus pe foc bucăţi din corpul lui".

In filmul meu e vorba de o rascoala din evul mediu - o perioada mult mai salbatica si mai sangeroasa - asa ca ceea ce am scris eu ca se intampla in film este cat se poate de verosimil
Memeito is offline   Reply With Quote sendpm.gif