View Single Post
Old 20 Sep 2010, 08:54   #386
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

mai pisicuta turbata... asa vezi tu taranul roman?... ca se pisa si taie bucati din oameni?...
alooo... garaaa... citeste BALTAGUL, citeste RASCOALA, citeste ION, citeste PADUREA SPANZURATILOR!
iti dau si numele autorilor, sau ii stii?
imi fac cruce cu limba pe cerul gurii si tot am impresia ca visez.... avea dreptate Pitt... totul e un vis...
Memoito... realitatea ta despre lumea in care traim e stricata rau de tot... imi pare rau pentru tine... chiar imi pare...
AUZI ACOLO! asa e pe la sat... OK... se pare ca tu ai trait in vreun sat in Botswana... ca in Romania nu prea vezi asa ceva... exista violuri, exista de toate dar asa ceva vezi si la oras... si in plus... unde draq ai vazut tu o rascoala de tarani care sa taie asa tam-nesam dintr-un boier, si sa faca toate scarboseniile pe care le enumeri acolo?... sau poate ca au mai auzit si de "moartea prin cele o mie de taieturi"... chiar uite, o idee misto... sa vina fiecare taran si sa taie in el, asa... stii cum merge treaba cu cele o mie de taieturi, nu?... ei, in cazul asta vei avea niste tarani culti dar pervresi (pervers e putin spus)
deci memoito... esti pe drumul cel bun... tine-o tot asa si o sa ai parte de sinucideri in masa pe aici...

Last edited by Pitbull : 20 Sep 2010 at 09:02.
dragonfly_drk is offline   Reply With Quote sendpm.gif