hmmm... bere... cat mai light... Reds sau Tuborg tropical... intr-o vreme imi placea berea neagra... eram innebunita dupa Silva.... pana cand am zis...
si desigur Ursus e cea mai tare... (nu ma prea dau in vant dupa bere... o consider ca e bautura pentru barbati... nu ca wiskey-ul nu ar fi... mai ales ca berea, bauta in cantitati prea mari, te umfla, insa o bere merge... de la una in sus, deja e problematic...)
cat despre wiskey... ih, asa de rau imi pare... ca acum ceva vreme am gustat un wiskey foarte bun... era din Italia adus dar nu pot sa spun daca era facut acolo... dar a fost cel mai bun pe care l-am gustat in viata mea... sper sa imi aduc aminte cum se numea...
si desigur Jack Daniels-ul care... OMG... te gadila pe gatlej...
(pacat ca ai arsuri la stomac dupa el... dar nu conteaza... isi merita toti banii

)
si acum, pentru cei care iubesc bautura de calitate... chiar daca de cele mai multe ori are 40 de grade si te cutremuri la fiecare inghititura, o dedicatie speciala:
Whiskey in the jar
(a se consuma de preferinta cu boxele/castile date la maxim... efectul e garantat.)
iar pentru cei cu Jack-ul... o noua surpriza...
http://www.jackdaniels.com/