Thread: "Inception"
View Single Post
Old 17 Sep 2010, 15:12   #295
sergiuseling
Guru

sergiuseling

Windom eu te înţeleg, dar filmele ăstea comerciale şi apreciate de multă lume au şi ele rostul lor.
Fie că e Avatar, Twilight sau Inception există persoane pentru care ăsta e etalonul, pur şi simplu ei iubesc aceste filme. Şi pentru ei eu zic că aceste filme merită făcute.

Dacă există destule persoane care iubesc aceste filme nu văd care e problema ta. Dacă ai fi critic de film şi ai fi obligat să vezi toate porcăriile de acest gen te-aş înţelege. Şi dacă vrei să critici intenţia critic-o înainte de a fi lansat filmul, nu după ce a fost lansat când deja sunt foarte mulţi fani.

Şi eu m-am dus să le văd, am ieşit dezamăgit de la toate 3. Eu aşa gândesc: dacă sunt destul de mulţi care apreciază ceva şi prin asta chiar spun că aceia iubesc acele filme există o posibilitate cât de mică să-mi placă şi mie.

De ce să risc să nu văd un film pe care l-aş putea iubi doar pentru că Nolan a făcut doar filme superficiale. (şi Memento şi Batmanurile şi Insomnia sunt superficiale după mine). Desigur mă duc cu speranţe mici, dar poate poate tot o să văd şi eu de ce alţii iubesc filmul. Recunosc nu prea iese aşa, dar nu-mi pierd speranţa. Se poate ca să-i iasă cuiva un film şi cu suflet şi de succes.

Zecile de filme cu Mitchum pot să le văd altădată şi doar acasă, pe când un film care rulează la cinema doar câteva săptămâni poate fi văzut la cinema, locul în care ar trebui văzute filmele.
sergiuseling is offline   Reply With Quote sendpm.gif