Thread: "Inception"
View Single Post
Old 17 Sep 2010, 14:34   #294
rifa
Guru

rifa

Originally Posted by Windom:
Mai era un Apostol si la Duda Albastra, vad ca i-ai luat locul, THERE YOU GO DONYYYYY!!! Imi place ca va bagati in seama pe unde puteti si voi, astia care nu ati recunoaste cinema-ul nici daca v-ar musca de cur. Va mai da pe spate cite o chestie d'asta din cind in cind, la care nu prea tre' sa misti neuronu', cadeti in genunchi si salivati, dup'aia intrati in hibernare pina la anu', cind mai arunca unu' in aer ceva sau se mai fut doua albastrele in treide si iar va dati drumu'... Apoi iar ne lasati in pace o perioada... Precum o durere de masele.

Iar ai aberat prietene. pacat ca nu poti face diferenta intre realitate si fantezie. Pacat ca nu-ti dai seama cine s-a bagat in seama prima data. Trist e ca te vezi o persoana superioara si tin sa mentionez ca simbolizezi perfect snobismul, aroganta si cretinitatea romaneasca post-decembrista. Tu ai o cultura cinematografica exceptionala, extraordinara si inteleasa decat de genii, restul nu. De-aia iti place sa critici si sa ataci, frustrarea si naivitatea inca isi mai construiesc un drum progresiv prin mintea ta "stralucita". Si toate astea, probabil, le faci dintr-o soba...

Sper sa nu mai primesc un alt raspuns cu adevarat chinuit ca mi se face sila de genul asta de persoane...

Nu suport genul de oameni care considera ca numai ei au dreptate, ca ei sunt geniile, ca ei trag/cara cultura cinematografica (sau oricare ar fi ea) in spate, ca ei cunosc arta si restul nu, ca ei sunt zeitati ascunse printre miile de nimicuri. Nu suport lauda de sine, mandria si lasitatea "intelectuala". In cazul tau avem parte de multa lasitate intelectuala. Avem parte de multe copilarii gen: jucaria mea e cea mai frumoasa restul nu conteaza. Urasc genul de oameni care se transforma peste noapte doar ca sa fie DIFERITI. Genul care cauta o alta surubelnita pe langa cea gasita deja doar ca sa fie remarcati/bagati in seama. Sincer mi-e mila... Ai nevoie de o pauza... vitala.

PS: Dan Goose... e extraordinar

Last edited by rifa : 17 Sep 2010 at 14:58.
rifa is offline   Reply With Quote sendpm.gif