Thread: "Inception"
View Single Post
Old 17 Sep 2010, 12:41   #293
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by Windom:
Originally Posted by ricutza:
Si da, au existat filme cu subiect similar...dar nu facute de Nolan...asa ca ar trebui macar sa-i respecti pe cei care s-au dus la filmul asta pentru un regizor care in trecut a facut chestii chiar interesante.
Au tot respectul meu atunci cind merg sa vada si apreciaza acele filme interesante, facute cindva. Pentru ca, pina la urma, asta-i cuvintul magic. A FACUT. De ce nu mai face? Pentru ca a apucat la bani si a renuntat la imaginatie. Iar voi, mergind la TDK ori Inception incurajati chestia asta, care nu-i altceva decit masturbare vizuala pina la urma. Cu ce ai ramas dupa ce vezi un asemenea film? Bine, esti in extaz doua ore in sala de cinema. Si? Ce ramine dupa?

Originally Posted by ricutza:
De ce respingi automat toate chestiile facute la Hollywood cu bugete mari?
Pentru ca n-au suflet.

Respect faptul ca te-ai hotarat sa nu mergi sa vezi blockbustere pentru a lupta impotriva acestui fenomen, asa cum respect si optiunea vegetarienilor de a nu manca produse cu provenienta animala. Dar, nu apreciez faptul ca incerci sa convingi lumea ca optiunile tale sunt cele de urmat, si ca suntem niste ignoranti daca nu vedem lucrurile ca tine. Asta in conditiile in care nici nu ai vazut filmele despre care discutam.

Nu sunt fana blockbustere. Dar am vazut cateva la viata mea. Unele mi-au placut mult, altele au fost ok, unele mi-au displacut total. Ceea ce pot sa-ti spun e ca banii nu sunt o conditie suficienta pentru ca un film chiar sa fie entertaining la vizionare. Am vazut filme in care se varsasera sute de milioane de doloari pe efecte, si eu nu m-am simtit bine nici macar un minut.
Deci Nolan cu filmele sale nu e totusi chiar ultimul om. Da, a facut si filme mai bune. Dar nici astea nu sunt atat de catastrofale cum vrei tu sa le prezinti.

Cu ce ramai dupa doua ore de entertainment vizual? Cu faptul ca ai mers intr-o alta lume. Ca ai uitat de problemele vietii de zi cu zi....ca ai simtit ceea ce altfel n-ai putea simti... E asta suficient tot timpul? cu siguranta nu! Dar uneori e de apreciat.
Era o replica in Coyote Ugly referitoare la ce fel de muzica vroia sa compuna tipa. Si spunea ceva de genul ca atunci cand a ascultat prima data "Bridge over troubled waters' cantata de mama ei i s-a intiparit in cap ce parfum purta, cum era imbracata etc. si de fiecare data cand asculta melodia, toate chestiile astea ii reveneau in minte.
Cam asa e si cu mine si filmele comerciale pe care le-am amintit. De fiecare data cand le ravad ma simt fix cum m-am simtit la prima vizionare. Ceea ce mi se intampla cu extrem de putine filme chiar daca sunt facut de Bergman, Felinni, etc.