Originally Posted by Windom:
E o imaginatie artificiala, dictata de ban.
|
De ce trebuie neaparat sa fie dictata de bani? Tu daca ai avea un buget mare la dispozitie nu l-ai folosi doar pentru ca lumea are impresia ca te "prostituezi"? Omul a vrut sa faca ceva de mari proportii si, spre deosebire de altii care nici nu puteau sa se gandeasca la sumele alea, el a avut parte. De ce sa renunte? I s-a permis sa creeze ceva asa cum a vrut el. Imaginatie artificiala poate e ceva de genul "si aici mai pun un om, aici o cladire etc.", Nolan a lucrat minutios la filmul asta, sa spui ca e imaginatie artificiala mi se pare incorect fata de el.
De aia "sanatoasa" ai parte pe stomacul gol.
|
Suna bine, dar nu vad adevarul din afirmatia asta. De ce trebuie sa fie asa cum spui tu si nu poate fi si altfel?
V-a orbit intr-atit Inception incit nu mai vedeti in urma pina la Memento ori Following? C'mon...
|
Ce-i drept n-am vazut Following inca. Cat despre orbit, da, mie mi-a placut mai mult decat Memento, desi amandoua imi plac foarte mult. Dar stii cat de aiurea suna asta? De parca ti-e frica sa-l vezi ca nu cumva sa te "orbeasca" si pe tine. Oricum filmul nu o sa-ti placa pentru ca deja ai prejudecati prea mari fata de el asa ca nici nu mai conteaza...
PS: Incep sa fiu sustinatorul ideei de a nu citi critica de nici un fel inainte de a vedea un film. Apar prea multe prejudecati asa, de toate felurile...