Thread: "Inception"
View Single Post
Old 17 Sep 2010, 12:27   #291
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by Windom:
E o imaginatie artificiala, dictata de ban.

De ce trebuie neaparat sa fie dictata de bani? Tu daca ai avea un buget mare la dispozitie nu l-ai folosi doar pentru ca lumea are impresia ca te "prostituezi"? Omul a vrut sa faca ceva de mari proportii si, spre deosebire de altii care nici nu puteau sa se gandeasca la sumele alea, el a avut parte. De ce sa renunte? I s-a permis sa creeze ceva asa cum a vrut el. Imaginatie artificiala poate e ceva de genul "si aici mai pun un om, aici o cladire etc.", Nolan a lucrat minutios la filmul asta, sa spui ca e imaginatie artificiala mi se pare incorect fata de el.

De aia "sanatoasa" ai parte pe stomacul gol.

Suna bine, dar nu vad adevarul din afirmatia asta. De ce trebuie sa fie asa cum spui tu si nu poate fi si altfel?

V-a orbit intr-atit Inception incit nu mai vedeti in urma pina la Memento ori Following? C'mon...

Ce-i drept n-am vazut Following inca. Cat despre orbit, da, mie mi-a placut mai mult decat Memento, desi amandoua imi plac foarte mult. Dar stii cat de aiurea suna asta? De parca ti-e frica sa-l vezi ca nu cumva sa te "orbeasca" si pe tine. Oricum filmul nu o sa-ti placa pentru ca deja ai prejudecati prea mari fata de el asa ca nici nu mai conteaza...

PS: Incep sa fiu sustinatorul ideei de a nu citi critica de nici un fel inainte de a vedea un film. Apar prea multe prejudecati asa, de toate felurile...

Last edited by Liviu- : 17 Sep 2010 at 12:29.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif