Thread: "Inception"
View Single Post
Old 17 Sep 2010, 11:32   #286
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by Windom:
Nu, asta e parerea omului despre film. Si a mai zis o chestie misto: "Mai sint vreo 50 de filme cu Robert Mitchum pe care nu le-am vazut inca. De ce sa pierd vremea cu un film in care DiCaprio are rol principal?". Oare de ce sintem dati pe spate de superficialitate, de ce acceptam praful in ochi (ba mai mult, sustinem sus si tare ca NE PLACE)? Au existat nshpe filme cu acelasi subiect (existenz, Lathe of Heaven...), facute cu un buget infim, dar de o mie de ori mai inteligente. De ce ne inchinam la Inception atunci?

Intamplator nici eu nu sunt fan Leonardo di Caprio, si tot intamplator nici eu n-am fost fan Inception. Dar m-am simtit bine si nici nu consider idioti oamenii carora le-a placut foarte mult.
Pot sa inteleg un om care-mi spune ca nu se uita la filmul asta pentru ca are altele mai bune de vazut, dar nu-l pot aprecia in momentul in care ii deconsidera pe toti cei ce merg sa vada. Mai ales in conditiile in care din ce inteleg de la tine, el nici n-a vazut Inception.
Si da, au existat filme cu subiect similar...dar nu facute de Nolan...asa ca ar trebui macar sa-i respecti pe cei care s-au dus la filmul asta pentru un regizor care in trecut a facut chestii chiar interesante.

Interesante parerile tale despre superficialitate. Dar tu la randul tau de ce alegi sa fii superficial si sa consideri valoros numai ce alti 1000 de oameni de specialitate considera valoros? De ce nu judeci tu singur? De ce respingi automat toate chestiile facute la Hollywood cu bugete mari?
Cele mai misto momente petrecute de mine in sala de cinema, in care am simtit efectiv ca filmul se desprinde de pe ecran si-mi intra pe sub piele s-au intamplat in timpul unor filme super comerciale: Independence Day, Braveheart si Lord of the Rings. Si imi pare rau sa spun asta dar oricat m-ar satisface intelectual filmele de arta, imi voi dori sa revad la nesfarsit tot filmele care ma super captiveaza si emotioneaza.