Originally Posted by Windom:
Originally Posted by miercuri:
Si acum cat se poate de sincer, who the fuck is Dan Gosse?
|
A cool dude, un tip care maninca cinema pe piine. Cinema adevarat.
|
Daca doar mananca si nu si digera, tot degeaba...
Nu stiu cine este acest Dan Gosse, dar asa cum l-ai prezentat tu pare a fi un papagal care si-a gasit o revista sau un blog no name american sau englez, unde sa-si toarne ineptiile.Caz in care nu stiu de ce ar trebui sa cadem pe spate la parerile lui...
Eu insa nu exclud posibilitatea ca Dan sa fie de fapt un om inteligent si un crititc pertinent, iar afirmatia pe care ai cules-o tu sa apartina de fapt altui context in care chiar sa functioneze. In acest caz, fan fiind, nu stiu de ce ti-ai dori sa-i faci un asemenea deserviciu citandu-l intr-un mod atat de neinspirat.
Originally Posted by Windom:
In primul rind pervertirea menirii celei de-a 7-a arte.
|
Daca e sa ne uitam la teoriile despre cinema (si in special cele ale oamenilor care au pus bazele cinemaului), cred ca gasim pareri inclinand mai degraba spre Avatar si Inception decat spre filme facute pentru festivaluri ai caror regizori afirma convingator ca pe ei nu-i intereseaza publicul.
Deci menirea celei de-a 7-a arte este in primul rand sa comunice diverse idei unor spectatori prin intermediul expresiei audio-vizuale.