Originally Posted by Memeito:
De acord..care e problema?
|
pai nu tu spuneai ca nu mai vrei sa faci o facultate?
Quote:
Nu sunt un copilas natang nivelul meu de cunostiinte este vast superior multora dintre personajele de pe pe acest forum si chiar indraznesc sa spun mai mare decat al unor regizori.
Mi s-a intamplat in dese randuri sa ma uit la un film si sa imi zic: "Uite, eu scena asta as fi filmat-o altfel" sau "As fi pus alta muzica aici, ca nu se potriveste asta"...
|
MDA... oricine poate face asta... dar asta nu demonstreaza cate cunostinte ai... poate ne demonstrezi si noua cat suntem de prosti ca pana acuma vad ca nu ai reusit... sau poate esti atat de inteligent si restul lumii e atat de proasta incat nu te intelegem... da, esti un geniu... un adevarat Eminescu al farselor
Quote:
Cam la ce nivel am fi discutat ma rog?
|
cred ca ati fi discutat la un nivel pe care tu nu il poti atinge nici in o mie de ani. in fond habar nu ai sa pui QUOTE la mesaje dar te dai mare si tare ca te pricepi la filme
Quote:
Inainte voiam sa fiu scriitor, dar din pacate lumea nu prea mai citeste acum, lucrurile s-au schimbat,numele unui scriitor nu mai are aceiasi greutate fata de cel al unui regizor...in fine-literatura, filmul - sunt modalitati diferite de a expune niste idei- am hotarat in cele din urma sa aleg filmul.
|
asta e cea mai mare aberatie pe care am auzit-o de cand ma stiu... uita-te pe forumul asta numai, la topicul "ultima carte citita" si vei vedea ca nu e asa cum spui tu... e mai simplu si mai frumos sa scrii o carte... pentru ca cititorul isi poate imagina dupa propria minte si ii e mai comod asa... dar tu habar nu ai... apropo, care e ultima carte pe care ai citit-o?... "Ursul pacalit de vulpe?"... stii macar cine a scris povestea asta?... eu am impresia ca si tu esti pacalit... de mintea ta care crede cu desavarsire ca poate mai mult decat ii permite cutia craniana...
Quote:
B]Ridicolul este tributul plătit geniului de către mediocritate.[/b]
|
iar cel mai bun exemplu esti tu?...
L.E. BAGA, BAGA SA TE VEDEM... poate intre timp vin martienii si ne rapesc, ne baga tot felul de tuburi in cap si ne transforma in caracatite subterane... (sa nu imi furi ideea ca nu stiu ce iti fac)