View Single Post
Old 11 Sep 2010, 15:39   #323
buticut
Guru

buticut

Quote:
Nu e adevarat!!!!! Am mai multe proiecte de fapt, nu vreau sa fac un singur film:
1) un proiect low-budget cu care sa ma lansez si prin care numele meu sa ajunga recunoscut in cinematografie.
2) cateva filme cu buget mediu pe care sper sa le realizez cu finantare de la CNC sau din alte surse de la noi in tara.
3) filme cu buget mare si f. mare pe care le voi realiza dupa ce voi face tranzitia pe treapta cea mai de sus(la Hollywood sau undeva afara in orice caz)- o sa se intample mai devreme sau mai tarziu.

Mai, si eu visam candva sa fiu actrita, dar nu m-am alimentat cu acest vis. Sa ajungi sa ai 28 de ani, cu 2 facultati terminate (lasa-ma sa ghicesc, ai terminat ETC la Timisoara? ) si sa visezi la cai verzi pe pereti in loc sa-ti gasesti ceva de lucru...e grav. Pentru mine cinematografia e un hobby, o pasiune; daca vreodata din prost noroc o sa am ocazia sa lucrez in domeniu, you bet ca o sa profit de ea, dar pana atunci imi vad de viata mea si nu ma bazez pe ceva ce nu este concret. Viseaza, e frumos sa visezi, dar nu trai in lumea viselor.

Lasa tu 'mai multe proiecte'. Fa unul si bun, nu te apuca de 100 ca sa nu reusesti sa termini vreunul. Stii tu vorba cu cel care fuge dupa doi iepuri...

Quote:
Nu sunt un copilas natang nivelul meu de cunostiinte este vast superior multora dintre personajele de pe pe acest forum si chiar indraznesc sa spun mai mare decat al unor regizori.

Quote:

Cam la ce nivel am fi discutat ma rog?

Quote:
Ridicolul este tributul plătit geniului de către mediocritate.i>i>i>b>b>b>

Cuvantul 'modestie' iti spune ceva? Tu ai grija sa faci ceva bun, ceva watchable si publicul/timpul va decide daca ceea ce ai facut este intr-adevar genial. Of course, nu este rau sa ai aspiratii inalte, dar aspiratia ta imi suna a lacomie. Vrei sa fii cel mai bun, sa deppasesti filmele romanesti cele mai apreciate din ultimii ani. Nu inteleg setea asta de competitie: "Tre sa fac ceva mai bun decat ceea ce a fost! Tre sa deppasesc celelalte filme care s-au facut!". Ia-te la intrecere cu propria persoana, incearca sa te deppasesti pe tine insuti, nu pe altii. Daca faci filme pentru public, atunci publicul este cel mai in masura sa ti-l catalogheze. In film, ca in orice alt domeniu/situatie, trebuie sa tii cont de respect - o valoare umana banala, de care insa lumea uita. Daca nu ai respect pentru ceea ce s-a facut inainte de tine, nu vei ajunge vreodata depparte.

Last edited by buticut : 11 Sep 2010 at 15:49.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif