Originally Posted by Memeito:
Am scris povestirea aia acum 14 ani...Normal ca nu mai tin minte multe din ea...
Daca vrei sa stii si Stephen King a scris cateva romane de care nu isi mai aduce aminte deloc ptr. ca era drogat cu cocaina in momentul respectiv.
|
sa inteleg ca si tu...

... ok, scuze, nu stiam...
Quote:
1) un proiect low-budget cu care sa ma lansez si prin care numele meu sa ajunga recunoscut in cinematografie.
2) cateva filme cu buget mediu pe care sper sa le realizez cu finantare de la CNC sau din alte surse de la noi in tara.
3) filme cu buget mare si f. mare pe care le voi realiza dupa ce voi face tranzitia pe treapta cea mai de sus(la Hollywood sau undeva afara in orice caz)- o sa se intample mai devreme sau mai tarziu.
|
deci, daca umbli cu vise deastea... si vrei sa gasesti finantare pe forumul asta... iti spun de pe acum... nimeni nu investeste in vise...si aberatii
Quote:
Cand eram mic obisnuiam sa citesc biografiile marilor oameni(Cesar,Napoleon, Bill Gates,etc). Eram perfect convins ca intr-o zi o sa ajung si eu cineva. Si acum sentimentul acesta inca nu imi da pace. Eu stiu ca voi ajunge cineva!
|
mai crezi in Mos Craciun?...
Quote:
Nu ma simt atras de domeniile facultatilor pe care le-am facut. Menirea mea este cinematografia!
|
si atunci de ce le-ai mai facut?... ai stat 28 de ani sau cati spuneai ca ai (multi inainte) sa inveti niste chestii care nu iti plac?...
pentru ce un asemenea compromis?... ah, sau abia acum ti-ai dat seama ca
menirea ta este cinematografia... da... poate...
si peste 5 ani o sa iti dai seama ca menirea ta e sa te calugaresti...