View Single Post
Old 11 Sep 2010, 09:39   #312
Memeito
Junior

Memeito

1)Nu am facut nici o facultate de profil - oricum nu consider ca e un dezavantaj, sunt destui care au terminat regia si care stau acum pe bara. Multi regizori faimosi nu au terminat regia: Orson Wells, Htichcock, Tarantino,etc. si asta nu i-a impiedicat sa faca filme.
Sunt autodidact, am citit din toate cate putin: despre regie, scenarii,imagine,sunet, editare,etc.
2) Nu am facut pana acum decat un filmulet ptr. un concurs de filme pe teme ecologice. Nu am putut eu sa ma prezint ptr. ca era doar ptr. liceeni, asa ca am trimis pe altcineva in locul meu. A luat un premiu insa! Dar nici nu cred ca a fost foarte greu ptr. ca majoritea filmuletelor de acolo erau groaznice.

3) Am scris mai demult cand eram in liceu o povestire fantasy despre un tip ce isi vinde sufletul diavolului -nu prea mai tin minte acum multe detalii despre asta.
Am mai si scris scenariul la un scurt-metraj fantasy(e de fapt o adaptare dupa o povestire f. scurta pe care am citit-o mai demult intr-o revista- dar nu mai tin minte deloc cum se numeste autorul ci numai ideea de baza a povestirii).
In rest SF-ul de lung metraj pe care vreau sa il fac e doar in capul meu acum.
Memeito is offline   Reply With Quote sendpm.gif