Nu, chiar cred cä toatä lumea e umanä, cu calitäti si defecte, cu puncte tari si släbiciuni.
Ai recunoscut tu însuti, aici pe forum, de câteva ori, în niste admirabile momente de sinceritate, cä te roade invidia si frustrarea pentru cä ei s-au realizat, iar tu încä nu. Ba mai mult, ai spus, spre marea noasträ bucurie: "Sper sa-mi treaca, dupa ce voi debuta si eu." (Si ai debutat, dar de cuvânt nu te-ai tinut...)
Esti binevenit sä faci observatii critice la adresa oricui, dar sä fie impartiale, competente, profesioniste - nu pizmase, gratuite, amatoricesti.
Repet: nu te mai zbârli ca mâta când o laträ un câine!
Invatä sä suporti demn, receptiv, puternic, criticile.
Lumea asta a filmului, în care vrei tu sä räzbesti, e durä, crudä, agresivä. Dacä esti slab si vulnerabil, n-ai fäcut nici o brânzä. (Ti-o spun din proprie experientä! Acum mä aflu aici unde mä aflu, tocmai fiindcä si eu am avut släbiciunile mele, în mai multe rânduri - si sunt primul care sä le recunoascä. Fä si tu la fel, si vei avea numai de câstigat! In loc de a înväta din propriile tale greseli, învatä din ale mele - sau, confrorm zicalei: fii mai mult decât inteligent; fii întelept!)
Last edited by Pitbull : 09 Sep 2010 at 23:38.
|