View Single Post
Old 09 Sep 2010, 23:17   #547
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

De ce sä nu fac aprecieri la adresa psihicului täu, Keppy? Tu nu esti un caz clinic, ci un om normal; iar eu fac aceste aprecieri strict în limita cunostintelor mele de psihologie - nu mä întind la mai mult decât stiu. Si nu te insult cu nimic. Invidia, frustrarea, cârcoteala, sunt apucäturi firesti, nu exceptionale sau patologice. Eu însumi o am pe una dintre ele (frustrarea), iar dacä invidia si cârcoteala îmi lipsesc, în schimb compensez cu prisosintä prin altele, la fel de nepläcute. Identificä-mi-le obiectiv si corect, ajutä-mä sä mi le îndrept, asa cum fac si eu cu tine, si-ti voi multumi, nu-ti voi reprosa cä mä "insulti subtil". Fii bärbat, nu mironositä!

...Si întelege cä mai prieten ti-e acela care te ajutä sä te perfectionezi, decât cel ce-ti cântä-n strunä sau stä indiferent.

L.E.
Psihologia se ocupä de oamenii SANATOSI MINTAL.
Pentru bolnavi e psihiatria, la care nici nu mi-a trecut prin minte, Doamne fereste, sä mä refer.
Guess what? SI EU am probleme psihologice! TOTI AVEM, cä suntem oameni vii, nu roboti.

Si nu mai exagera. Nu te contrazicem decât când n-ai dreptate - nicidecum permanent. Cine te-a apärat, când cäcänarii te atacau pe nedrept apropo de "Ho, ho, ho"?

Last edited by Pitbull : 10 Sep 2010 at 10:13.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif