View Single Post
Old 06 Sep 2010, 22:27   #752
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

@Snowman hmmm... daca tu nu le vezi nu inseamna ca nu exista... citeste mai bine, ce scrie despre Biblie si cum a fost ea masluita de-a lungul timpului... Biblia pe care o are orice om in casa, si chiar si cea din Biserica, nu e cea autentica... si tocmai din cauza asta crestinismul isi pierde din credibilitate... tocmai din cauza unor popi care nu au avut ce face decat sa se joace cu Biblia...

@Marius... din tot discursul tau lung, m-au frapat cateva cuvinte...
1. Hawking nu a fost pedepsit de Dumnezeu
2. Dumnezeu iti ofera peste tot dovezi ale existentei sale... trebuie doar sa ai ochi sa le vezi.
3. de unde si pana unde frica?... mie nu mi-e frica de Dumnezeu si cred in El... nu mi-e frica de moarte pentru ca stiu ca intr-o zi oricum vine. Viata este drumul ireversibil spre moarte. Daca sunt crestina si cred in Dumnezeu, nu insemna ca nu pot sa gandesc si stiintific, ca nu accept existenta unor teorii sau ca sunt blocata doar pe aceasta credinta si gata, nu mai vad nimic, sunt oarba... Il vad doar pe El. nu... un crestin adevarat Il poarta pe Dumnezeu in suflet si stie sa discearna intre bine si rau, intre credinta si stiinta... e adept al evolutiei si e de acord cu teoriile nou aparute...

Last edited by dragonfly_drk : 06 Sep 2010 at 22:36.
dragonfly_drk is offline   Reply With Quote sendpm.gif