@daniel
Postarea ta demonstrează că nu eşti irecuperabil. Nu vreau să vorbesc în numele altora, de aceea spun că pentru mine pierderea de timp a fost nesemnificativă în comparaţie cu distracţia

Pierderea de timp a fost a ta. În timpul pe care l-ai alocat inventării lui Teo, puteai citi, studia şi scrie la scenariu.
Mda, a fost cam penibil, dar nu mai ai ce-i face. Unele lecţii se învaţă the hard way, pe propria piele. Fiecare dintre noi a făcut-o de oaie cel puţin o dată în viaţă. Important e ca lecţia dureroasă, plătită scump, cel puţin la nivelul orgoliului, să ne folosească.
Sunt sigur că ai putut trage o concluzie şi pentru scenariu, şi pentru făcutul unui film. Pentru scenariu, ai văzut cât de dificil e să construieşti un personaj (Teo) credibil, care să nu fie prins cu mâţa-n sac şi să nu se contrazică singur? E valabil şi pentru personajele scenariului. Pentru film, ai observat cât de dificil e rolul de scenarist, de ”povestitor” în cazul Teo de pe forum? Ei acum imaginează-te şi în rol de regizor, şi de actor principal, şi de cameraman, şi de producător...
Ei, acum, după toată îmbârligătura asta cu Teo, poţi reveni acolo unde ai început: la muncă! Revezi sfaturile primite şi fă ce crezi de cuviinţă! E treaba ta. Am o singură curiozitate mare şi lată: câţi ani ai? Dacă consideri că merit să-mi sting curiozitatea, trimite-mi un pm. Dacă nu, nu.
PS Eu parcă încep să-l regret pe teo_k3...

Inteligenţa mea n-a fost jignită, doar s-a distrat.