View Single Post
Old 04 Sep 2010, 21:29   #678
Medicate
Psychosocial

Medicate

Eu unul recunosc cu mana pe ce vreti voi ca nu cred in nici un fel de religie si cu atat mai putin in Dumnezeu !
Ca un veritabil proaspat paleontolog principala "chestie" in care imi pun intreaga credinta este Evolutionismul . Vizionasem de curand pe youtube parca un clip despre un "dobitoc" din U.S.A. care strangea grupuri de copii intre 4-7 ani, ii baga intr-o sala de conferinte si incepea sa le spele creierul . La sfarsitul dezbaterii toti copii incepusera sa strige in gura mare ca evolutionismul nu exista ( saracii , nici macar nu stiu cu ce se mananca ) . Tipul respectiv avea niste idei "geniale" : "Copii, in Biblie nu exista cuvantul dinozaur , asta inseamna ca este o facatorie a oamenilor care vor sa ne faca rau , sa ne pierdem credinta" ! Bull crap !
Inca o chestie extraordinar de stupida : tin minte ca taicamiu se uita printr-un manual de religie de clasa a II-a ( fiind invatator ) si in debutul nu stiu carui capitol erau 2 imagini : prima il reprezenta pe un copil care se ruga zi de zi si ajungea nu stiu ce scula , iar cea de-a doua il reprezenta pe "Mirciulica" cum nu se ruga , dupa care dadea masina peste el . Invatatura ce era sugerata suna astfel : roaga-te, ca vei trai fericit pana la adanci batraneti si nu face precum "Gigel" peste care a dat masina , deoarece era un baiat fara credinta in Dumnezeu.
So ... creationismul a fost , este si va ramane cea mai buna metoda de a controla oamenii !