Originally Posted by sergiuseling:
Ok, dacă tu crezi că există o posibilitate oricât de mică ca ca cel care citește acel clip să aibă dreptate și mai zici că nu ești ignorant, atunci nu mai vreau să zic nimic.
Vorba lui Buffy: Your logic does not resemble our Earth logic.
|
Imi pare rau, dar chestiile la care fac eu referire despre Horus din acel video au caracter informativ, nu prezumtiv. Eu vreau sa stiu daca acea informatie e corecta, adica daca e scrisa undeva. Nu inteleg ce-i asa greu de inteles. Daca de exemplu ce spune omul ala in video e chiar trecut intr-o carte de specialitate si nu e debitatie proprie atunci acea informatie e mai credibila decat wikipedia de 2 fraze pe care te bazezi tu, care clar nu e oricum completa. Eu de asta am venit aici, vreau sa stiu daca cineva dintre voi are vreo informatie cum ca ar exista o asemenea carte pe care eventual sa o si citesc. Tu, din cate observ, nu faci nici un efort nici pentru aflarea informatiilor cat mai corecte care atesta existenta lui Dumnezeu, dar nici a celor care o resping. Eu pe de alta parte incerc sa aflu informatii care sustin si o teorie si alta.
PS: Vorba aia din final da bine, dar din pacate n-are nici o treaba cu logica. Oameni de care e numai gura pe aici am mai intalnit... tot la fel faceau si ei afirmatii care n-aveau nici o legatura cu discutia doar pentru ca aratau cool. Acum, daca tu nu esti in stare sa dai un raspuns care sa contina o informatie minim utila, te rog... abtine-te si lasa pe altii care nu tocesc degeaba tastatura.